כשמדברים על הצפון ובמיוחד על הכנרת, חושבים על מרחבים ירוקים, שדות שנפרשים אל האופק ומים כחולים של האגם הלאומי שמשתלבים להם ביחד בפסטורליה ציורית.
אבל הצפון הוא גם הבית של כמה ממוסדות הבשר הטובים בכל הארץ, ויש שיגידו שיש כמה מהם שיכולים בקלות לתפוס את התואר הזה גם בשדרה העולמית.
במיוחד עבורכם הקרניבורים חובבי הבשרים המשובחים, אספנו חמש מוסדות בשר משובחים סביב הכנרת.
ביג בן – BIG BEN, טבריה
מסעדת ביג בן במדרחוב הבנים בטבריה היא מסעדת בשר ודגים משובחת ופאב אירי בלילה.
ביג בן כוללת חניה מוסדרת, אפשרות ישיבה בחוץ וגישה לנכים. ביג בן פתוחה בשבת (לא אופייני בטבריה) ויש בה הופעות חיות מידי פעם. התפריט במקום עשיר בצורה בלתי רגילה, ותוכלו להתענג בביג בן על תפריט ארוחות בוקר מפנקות ומגוונות (שקשוקה, טוסטים, פירות ים), תפריט דגים ובשרים מלא כל טוב (סטייקים, המבורגרים) ותפריט אלכוהול "סוף הדרך" – עם שפע קוקטיילים שתוכלו לתפוס איתם ראש.
אל ראנצ'ו – el rancho, טבריה
מסעדת אל ראנצ'ו מעלה על גריל הפחמים גם את דרום אמריקה וגם את ישראל והתוצאה היא תפריט בשרי עדכני, שמח וכשר למהדרין, שמשלב בהרמוניה את שני העולמות. אמפנדה לצד חציל בלאדי, ומושט ים תיכוני לצד סטייק אנטריקוט. הבשרים הם ההתמחות של אל ראנצ'ו והם מיושנים בקפידה ונצלים מול עיני הסועדים כחלק מהחוויה. אליהם מצטרפים עופות ודגים טריים ומובחרים, היוצרים מבחר עשיר של ראשונות ועיקריות. כל זאת לצד לחם הבית המשגע, שלל סלטים ורטבים וכמובן יין משובח מהארץ ומהעולם. בסיום ממתינים הקינוחים המתוקים, בראשם הצ'ורוס שמזוהים יותר מכל עם דרום אמריקה.
אפילו אחרי 40 שנה שהמסעדה הזו קיימת והצליחה להפוך למילה נרדפת למסעדה בטיילת טבריה, אל ראנצ'ו מצליחה להפתיע ולא רק מבחינה קולינרית. המסעדה כולה עברה שדרוג משמעותי בעיצוב מבפנים ומבחוץ, כשמבנה הבזלת העתיק נשמר כשהיה כמחווה לטבריה העתיקה, לפארק הארכיאולוגי הצמוד ולחופי הכינרת.
שירת הבשר קיבוץ כנרת
מסעדת הקונספט הכשרה שירת הבשר שוכנת בקיבוץ כנרת שבעמק הירדן, ומהווה גן עדן לכל אוהבי הבשר.
במסעדה מגישים רק נתחים מובחרים, שאותם מיישנים בתהליך ארוך ומוקפד.
המעשנות ממוקמות בחזית המסעדה והאסאדור עובד לעיני הסועדים.
לצד הבשרים המעושנים, יפתחו בפניכם שולחן שמלא בכל טוב: תפוח אדמה מעושן, אורז מתובל בפויקה, סלט ירוק קלאסי, לחם ממולא ולסיום, צלחת קינוחים מפתיעה ובשמחה.
לצד הבשר נפזגות בירות בוטיק, יינות מובחרים ומשקאות אלכוהוליים נוספים.
האווירה הפסטורלית במסעדה משלימה את החוויה, והופכת כל ביקור למהנה במיוחד.