לא צריך לנסוע רחוק כדי להפיק בילוי מושלם בעת שהותכם בנהרא באשדות יעקב.
מספיק למצוא את הפינה מעודפת עליכם ברחבי הקיבוץ, להתיישב ולפרוס לעצמכם פיקניק מושלם.
כדי לעזור לכם ליהנות מחוויית פיקניק יוצאת דופן, ארזנו לכם שני מתכונים מושקעים אבל קלים שאפשר לתקתק בכמה דקות בלי יותר מידי הכנות.
סלט גרגירי חומוס עם פלפלים וסלרי
מצרכים:
- 5 כוסות גרגירי חומוס מקופסת שימורים שטופים ומסוננים מנוזלים (קופסת שימורים 550 ג’)
- חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
- חצי פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
- שליש כוס גבעולי סלרי קצוצים
- שליש כוס עלי סלרי קצוצים דק
אופן הכנה:
- מערבבים בנפרד את חומרי התיבול.
- מערבבים בקערה גרגירי חומוס, פלפל אדום, פלפל צהוב וסלרי ((עלים + גבעולים), יוצקים מעל את התיבול ומערבבים היטב.
- *ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך.
- תיבול: 2 כפות שמן זית, כף מיץ לימון, שן שום שמנה כתושה, מלח לפי הטעם (כשליש כפית), רבע כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור
סלט פסטה קר
נשארה לכם פסטה מבושלת במקרר? שדרגו את המנה והכינו סלט פסטה קר וטעים במיוחד.
מצרכים:
- 4 כוסות פסטה מבושלת
- 150 גרם גבינה בולגרית רכה חתוכה לקוביות
- חצי כוס זיתים שחורים/ירוקים מגולענים
- חצי גמבה חתוכה
- חופן עלי בזיליקום קצוצים גס
- חופן אגוזי מלך קצוצים גס
- תיבול: זילוף של שמן זית, כפית חומץ בלסמי, כחצי כפית תבלין בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה: לערבב את כל החומרים בקערה.