את הפיצות בפרסקה מכינים כמיטב המסורת הנפוליטנית, מבצק מחמצת שתופח במשך 72 שעות, על נמרח רוטב מעגבניות איטלקיות אדומות ובשלות, ואז מגיע תור התוספות, כמו גבינת מוצרלה טריה, בזילקום ושמן זית מעולה, רטבים מיוחדים, נקניקים בעלי ארומה משגעת ועוד שלל אפשרויות.
כל הפיצות נאפות ב"לב הפועם" של המסעדה, טאבון עצים נאפוליטני מסורתי במשקל 2.5 טון, המשובץ פסיפס עבודת יד בצבעי העיר נאפולי.
הפיצות נאפות בחום של כ-450 מעלות ויוצאת אחרי כ-60 שניות ישר לשולחן הסועדים.
ידוע מאוד בעולם הפיצות שלסוג הקמח יש חשיבות גדולה בהצלחת המנה ולכן בפרסקה משתמשים בקמח מסוג ׳קאפוטו 00׳ שמגיע אל המטבח שלהם הישר מתחנת קמח מסורתית בנאפולי, הפועלת משנת 1924.
תוסיפו לכך הכנה מדוקדקת עם זמן לישה מדויק, התפחה ארוכה של כ-72 שעות ואחוזי הידרציה גבוהים במיוחד ולפניכם פיצה שהיא יצירת אומנות של ממש, עם "רשת גלוטן" מפותחת ובצק שכולו מלא כיסי אוויר שמקנים לפיצה את מרקמה הייחודי כל כך.
במסעדה מקפידים על שימוש במרכיבים איכותיים וטריים עם דגש על שימוש בחומרי גלם קרובים ככל הניתן לפיצות המקוריות שתוכלו לאכול בנאפולי עצמה. זה כולל עגבניות איטלקיות, מוצרלה טרייה, נקניקים וקבונוסים אילטקיים מלאי ארומה וטעם חזק וכמובן גבינות בעלות חותמת שמעידה על ייצור בארץ המקור (DOP).
איך מגיעים?
בוויז: פיצה פרסקה קיבוץ מסדה