אלטה או ׳סנפיר׳ בספרדית, היא מסעדת-לאונג' ים תיכונית על שפת הכנרת, שוכנת בין הדקלים על שפת הכנרת ומשקיפה על הרי גולן. הכנרת הנשקפת במלוא הדרה מכל עבר ומשמשת תפאורה מושלמת לתפריט אוכל עונתי משובח, המבוסס על דגים ופירות ים טריים המגיעים ממיטב הדייגים בישראל.
באלטה יין וקוקטיילים הנם חלק בלתי נפרד מחוויית הבילוי ובמקום מוצע תפריט מקצועי ועונתי הנבנה בקפידה על ידי סומלייה ומיקסולוג מקומיים.
באלטה שני מפלסי אירוח: העליון סגור וממוזג הכולל בר ישיבה אלגנטי ומתוחכם.
המפלס התחתון הינו חיצוני ונמצא על שפת הכנרת, כולל בר קוקטיילים בסגנון טיקי.
באלטה מתמקדים בשימוש בחומרי גלם ים תיכוניים, כאשר הדגש הוא על דגים ופירות ים טריים שמטופלים בגריל פחם ובמעשנה.
אל תצפו למובן מאילו כיוון שהדגים באלטה מגיעים מספקים מובחרים מכל הארץ ולא רק מהכנרת, לצד הירקות והפירות שמגיעים דווקא מספקים מקומיים ומאזור עמק הירדן.
המטבח באלטה מכיל חומרי גלם איכותיים ומובחרים ומושפע מאזור אגן הים התיכון בדגש על דגים ופירות ים טריים.
המנות מתאפיינות בטעמים עשירים אך מאוד מדויקים ומרעננים כיאה לאקלים ולתרבות הים תיכונית ותפריט המסעדה מתחלף מעת לעת ומשתנה בהתאם לעונות השנה ולתנובת האדמה.
הבר של אלטה מפתיע בטעמים ושילובים, התרווחו במושבי הקטיפה הטובלים בתפאורה המוקפדת, תוכלו לצפות בשקיעה איטית של קיץ ולהגות באושר שאינו נגמר עם קוקלטיילים ומשקאות אלכוהוליים שנבחרו בקפידה לצד מוזיקה מצויינת.
כשהערב יורד, הבר של אלטה מציע תפריט אוכל שקשה לעמוד בפניו ובו שלל דגה טרייה, פירות ים ותנובת האדמה המקומית לצד קוקטיילים שמחים ויינות מקומיים.
להגעה עם ווייז: צומת מושבת כנרת-חוף שלדג